• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предстоящи събития в страната за утре, 7 март

Предстоящи събития в страната за утре, 7 март

***
София /КРОСС/ Вицепрезидентът ще открие фотоизложбата „Лявото око" в изложбена зала Експо Баня София на бул. „Мария Луиза" 16. Поводът е международния ден на жената. В изложбата са представени общо 50 творби на 12 автори - жени, носителки на различни награди.

***
Габрово /КРОСС/ От 12.00 часа Меглена Кунева и народният представител от заместник-председателят на Бюджетната комисия в 43-то НС и заместник-председател на ДБГ Димитър Танев ще дадат пресконференция в Галерия „Христо Цокев". Меглена Кунева и Димитър Танев ще се срещнат с кмета и областния управител на Габрово, след което ще проведат среща с актива на ДБГ от 14.00 ч. и с актива на Реформаторския блок от 15.00 ч.

***
София /КРОСС/ От 11.30 часа Фортисимо фамилия и Софийската филхармония под диригентството на Найден Тодоров ще представят пред детската публика в Зала „България" „Приказка за Змея и Самодивата".

***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа за 19-ти пореден път в Бургас ще се проведе осмомартенското рали за жени "Елена Апостолова" паркинга на хипермаркет "Практикер" в к-с "Славейков".

***
Бургас /КРОСС/ От 15.00 часа във Военния клуб в Бургас ще се проведе състезание по история „Моята България" между училищата в града по повод националния празник на България.

***
Варна /КРОСС/ От 9.00 часа в община Варна ще се проведе пресконференция на тема „Интегриране на деца с хронични заболявания и на деца, изискващи специална диета в детските заведения и училищата в община Варна".

***
Варна /КРОСС/ От 10.30 часа в залата на читалище „Просвета 1927" в район „Аспурухово" дамските организации на ПП ГЕРБ във варненските райони „Аспарухово" и „Владислав Варненчик" организират дискусия на тема „Приемното родителство - професия или призвание".

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа пред сградата на Областната администрация във Варна ще се проведе протест организиран от БСП. След това протестът ще премине в шествие по улиците на Варна и ще спре пред сградата на Общината. От БСП призовават варненци да се включат в протеста, за да защитят своите и националните интереси.

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа представителството на Фондация „Ханс Зайдел" за България в сътрудничество със Сдружение „Граждани за европейско развитие на България" организира кръгла маса във Варна на тема „Реформата в образованието - основа за икономическо развитие на България" в конферентна зала №3 на хотел "Черно море".

***
Варна /КРОСС/ От 14.00 часа на борда на флагманския кораб - USS VICKSBURG ще се проведе пресконференция във връзка с посещението на корабите от състава на Втората постоянна военноморска група патрулни кораби на НАТО (SNMG 2) в града.

***
Варна /КРОСС/ От 15.00 часа в зала Варна на община Варна от сдружение Спина бифида и хидроцефалия-България (СБХБ) ще представят резултатите от проект „Работилница за взаимопомощ", в подкрепа на семействата на деца със спина бифида и хидроцефалия.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 08.00 ч. ще се проведе математически турнир на Великотърновския университет за ученици от XI и XII клас - Корпус 3 на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" .

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.00 часа куклен театър ВЕСЕЛ представя „Голямото приключение на малкото крокодилче" /спектакъл на ДКТ-Русе/ - Салон на НЧ „Искра".

***
Кюстендил /КРОСС/ От 15.00 часа във фоайето на общинския театър ще бъде открита фотографска изложба на Петър Петров.

***
Пловдив /КРОСС/ От 15.00 часа, дискусията "Бъдещето на малкия фермер", която ще се състои в зала "Хеброс" на Конгресния център в "Международен панаир Пловдив".

***
Стара Загора /КРОСС/ От 10.30 ч. в залата на ГПЧЕ „Ромен Ролан" ще се проведе ученическа кръгла маса на тема „Философски и исторически аспекти на Холокоста".

***
Стара Загора /КРОСС/ От 13.00 часа ще започне инициативата „Боулинг турнир за здраве" на Ротаракт клуб Стара Загора. Каузата е посветена на „Превенция рака на гърдата".

***
Хасково /КРОСС/ От 11.00 часа младежите от ПП ГЕРБ в Хасковска област ще се включат в кампания срещу разпространението на хепатит С "Хепи ли Си?".

***
Шумен /КРОСС/ От 12.00 до 13.30 часа ще се проведе шествие в подкрепа на подписка-предложение до компетентните държавни органи за извършване на проверка на законността на ски писта "Мечи чал" в Чепеларе, където загина млад шуменец. Шествието ще бъде с маршрут: хотел "Мадара" - пл. "Кристал" - пешеходна зона бул. "Славянски" - пл. "България".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.